Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

1. Declinarea responsabilităţii

Sahray LTD prin site-ul Electrocasnik.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societăţii de către reprezentanţii fiecărei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronica sau manuală a informaţiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

Sahray LTD nu poate garanta şi nu işi poate asuma raspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugam să verificati corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit, accesând link-ul aflat imediat sub specificaţii (unde acesta este prezent).

Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garanţiile produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului Electrocasnik.ro beneficiează de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului.

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei . Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

3. Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI CYBERPORT.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL CYBERPORT.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI CYBERPORT.RO ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului Electrocasnik.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu Sahray LTD sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contâctandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

6. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul Electrocasnik.ro sunt disponibile în limita stocului.

Ofertele şi preţurile sunt valabile maxim 12 ore. Preţurile produselor prezentate pe www.electrocasnik.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Voucherele si alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

7. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ).

Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie. Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. Factura transmisa prin posta electronica este considerata factura in original, potrivit Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal de la 1 ianuarie 2010 (pct. 46 dat in aplicare pentru art. 146 din Codul Fiscal). La solicitarea Dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

Informatii generale despre livrare
 • Electrocasnik.ro livreaza produse pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul firmei de curierat DPD. Nu facem livrari prin Posta Romana. Produsele sunt asigurate pe durata transportului de catre firma de curierat
 • In momentul in care vom preda coletul celor de la curierat, veti primi pe emailul Dumneavoastra numarul de AWB al coletului, precum si numerele de telefon ale firmei de curierat, astfel puteti fi la curent cu livrarea coletului Dumneavoastra. Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 9-17 si sambata intre orele 10-13
 • Costul expeditiei porneste de la 22 RON pentru primul kg, la care se adauga 1.2 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul include TVA). Se va percepe si o taxa pentru km suplimentari (1 RON/ KM Suplimetar) daca in localitatea destinatarului nu se gaseste un sediu DPD.

   

  Exemplu: Colet de 5 kg : 22 + (1.2 * 4) = 26.8 RON (TVA inclus).

 • Receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului firmei de curierat (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).
Procesul de livrare
 • curierul te va contacta telefonic in momentul in care se afla in fata imobilului unde se va face livrarea
 • la plasarea comenzii poti specifica un anumit interval orar in care doresti livrarea, dar nu poti specifica o ora anume
 • poti solicita livrarea produselor la locul de munca sau poti cere sa fie preluate de o alta persoana
 • partenerul nostru DPD permite ridicarea produselor de la sediul sau din localitatea in care ai solicitat livrarea
 • curierul nu este obligat sa duca produsele voluminoase pana la domiciliul cumparatorului ci doar pana in fata acestuia; in cazul televizoarelor se poate face exceptie, curierul ajutandu-te sa le duci in casa
Procesul de preluare a coletului
  • este important sa verifici daca este produsul comandat
  • daca cutia produsului prezinta urme de deteriorare te rugam sa nu accepti coletul si sa intocmesti cu curierul un proces verbal de constatare
  • poti desface coletul, dar doar dupa achitarea contravalorii
  • in cazul in care produsele nu corespund calitativ, se pot returna curierului in momentul verificarii; contravaloarea produselor nu se va face pe loc, ci doar in urma unei sesizari catre Electrocasnik.ro care iti va returna ulterior banii achitati
  • curierul nu testeaza produsele
  • daca ai ales ca achiti contravaloarea produselor ramburs atunci curierul iti va elibera o chitanta pentru suma inscrisa pe facutura; nu se percepe taxa de ramburs
8. Modalităţi de plată

Comanda poate fi achitata doar Ramburs, in momentul livrarii

9. Denuntarea unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile de returnare a produselor vor cadea in sarcina consumatorului. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4, Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Cuantumul sumelor ce urmeaza sa se returneze se stabilesc in functie de starea produsului returnat, in urma unei constatari.

Daca produsul prezinta un defect si face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile conform legii 449/2003.

10. Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri.

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Sahray LTD, 12 Ayias Christinis, Germasoyia, 4044, Limassol, Cipru, HE 286134, VAT CY 10286134O

  
  

  

Filtreaza dupa brand

  

  

Tag-uri

1, 10, 20, 50
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul http://www.cyberport.ro pe ShopMania